,

Folyadék bevitel a narancsbőr ellen is

Folyadékbevitel a narancsbőr ellen is

A tiszta ivóvíz az egyetlen élelmiszer, amely semmi mással nem pótolható, az emberi élet nélkülözhetetlen feltétele. Segítségével képes a szervezet méregteleníteni önmagát, biztosítani az egészséges savbázis-egyensúlyt, és kontrollálni a vérnyomást – és ez még semmi.
Ismerd meg alaposabban a víz jótékony hatásait, és fogyj, szépülj, méregteleníts a segítségével!
Biztosítja a megfelelő vérnyomást, részt vesz az emésztési és felszívódási folyamatokban, a salakanyagok kiválasztásában. Segíti a testhőmérséklet szabályozását és az egészséges sav-bázis egyensúly megtartását. Annak ellenére, hogy a szervezet víztartalma viszonylag állandó, folyamatos cserélődésben van. A napi átlagos vízveszteség körülbelül 2,3-2,5 liter, de mivel egészséges szervezetben a folyadékfelvétel és -leadás egyensúlyban van, ugyanennyi vizet vesz fel az ember folyadékok és egyéb táplálékok formájában.
Ha elhanyagoljuk a folyadékbevitelt, ne várjuk, hogy megszűnjön a narancsbőrünk. Legalább 20 kilónként/ 1 liter vizet kell naponta ahhoz fogyasztanunk, hogy ne rekedjenek a szervezetünkben a méreganyagok.
A salakanyagok ugyanis a vizelettel keresztül távoznak és a túl sötét, és szúrós szagú vizelet mindig azt jelzi, hogy túl keveset iszunk .
Az ásványvizet kerüljük, mert savasít. Csapvizet vagy lúgos vizet fogyasszunk helyette. 

Pintér Évi

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük