Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Mit szeretnél kiprobálni?: Lpg Lipomassage testkezelés
Venus mell lifting kezelés
Venus Fenék lifting kezelés
Venus test kezelés
Varázskesztyűs arckezelés
Arcnyirokmasszázs
Megismertem és elfogadom a regisztrációs, a kezelés beleegyező nyilatkozatot és időpont foglalási feltételeket, adatkezelési feltételeket:*:*

Figyelem!

  • Regisztrációd megerősítéséhez hamarosan kapsz egy emailt, benne egy megerősítést kérő linkkel, amire rá kell kattints, hogy regisztrációd véglegesítsd. Kérlek ezt ne mulaszd el, mert regisztrációd csak ekkor lép életbe. Az email néhány percen belül meg kell érkezzen.
  • Előfordul, hogy pl.: a gmail spam-ként vagy promóciós levélként kezeli a leveleket. Ezt a problémát kivédheted azzal, ha a követed lépésről-lépésre az alábbi eljárást, amellyel szűrőt tudsz létrehozni. Ezt amúgy is hasznos megismerned, ha még nem alkalmaztad soha, mert ezzel tudsz kéretlen levelektől megszabadulni. Ha maximum 24 órán belül nem kapsz tőlem emailt, kérlek jelezd azt felém elérhetőségeim egyikén.

[dt_sc_h2_title title=”Így védheted ki” description=”Hogyan védd ki hírlevelem spamfiókba sorolását?” class=””]

Kattintson a Gmail levelező baloldalán a spamfiókra (az alábbi ábra mutatja, hol találod):

googlespam

Nyisd meg a hírlevelemet, és az alábbi ábrán pirossal bekeretezett kis háromszögre kattintva a legördülő listából válaszd az “Ilyen üzenetek szűrése” opciót.

googlespam2

Ekkor megnyílik az alábbi ablak, amelyben kattints a pirossal bekeretezett “Szűrő készítése a keresés alapján” szövegre!

googlespam3

A megjelenő ablakban pipáld ki a “Soha ne legyen spam” és a “Szűrő alkalmazása az egyező beszélgetésekre is” négyzeteket.
Ezután kattints a nagy kék színű, “Szűrő létrehozása” gombra, és többé a hírlevelem nem lesz spam.

googlespam4

Sajnos ezután is előfordulhat, hogy a Promóciók fül alá fog besorolódni, ahova a többi kereskedelmi jellegű levél érkezik.
A Promóciók fül az alábbi ábrán pirossal van bekeretezve.

googlespam5

A feltételrendszer változtatásának jogát fenntartjuk!