Varázskesztyűs arckezelés

Sejtszintű regenerálás hatóanyag és tű nélkül.
Fájdalom, injekció és felépülési idő nélkül, azonnali eredménnyel.
Képtelenség? Pedig igaz!

Varázskesztyűs arckezelés, ami egyszerű és biztonságos.
Miben más, mint bármely más ránctalanító kezelés?
A probléma gyökerét kezeli, nem csak a tüneteket. Sejt szinten regenerál, és ezáltal nincs esélye, a hatóanyag elvesztése utáni drasztikus visszaesésnek! Fémszálas elektromos kesztyű professzionális arckezelése hatóanyagmentesen, a gyönyörű és sima arcbőrért.

Egyszerre hidratál, feszesít, tonizál, liftinggel, szem alatti táskák és a mimikai ráncok ellensége. 
Ásványvízbe mártott masszázskesztyűvel relaxáló nyirokmasszázst végzünk az arc és a nyak területén különösen a problémás területekre fókuszálva. A kellemesen bizsergető áram stimulálja az izmokat, erősíti a bőr tónusát, javítja a tápanyagellátását, segíti a felgyülemlett folyadék elszállítását, feszesíti a bőrt.
A kezelés önmagában is jótékony hatása bőr fiatalságához vezető folyamat.

Fontos tudni arcizmok összehúzódásáról:
A külön-külön és együtt is működő arcizmokat úgy kell elképzelni, mint több rétegben megfeszített rugalmas lapokat. Míg a vázizomzat a csontokhoz tapad, addig az arcizmok vagy más izmokhoz vagy pedig a bőrhöz kapcsolódnak. Ez azt jelenti, hogy egy arcizom apró összehúzódásakor az arcbőr is meghúzódik.
Az arcizmok összehúzódásával növekszik a bőr tónusa és a bőr rugalmasabbá válik. Az arcizmok összehúzásával feszesítjük a bőrt és kisimítjuk a ráncokat.

A kezelés hatásmechanizmusa:
Az arcizmok összehúzásával feszesítjük a bőrt és kisimítjuk a ráncokat. Az arc lifting és bőrfeszesítés során alacsonyabb feszültségű árammal dolgozunk, mely sokkal hatékonyabb. Az áram hatására a bőr több oxigénhez és vérhez, ezáltal több tápanyaghoz jut. Az arcizmok összehúzódása a kialakítás következtében kevésbé erőteljes, mint a vázizmok esetében. Ezzel a kezeléssel a bőrsejtek erősebbé válnak és így erősödik a kötőszövet. Stimulálhatjuk a kollagén termelést és az aknék gyógyulását egyaránt. 
Milyen hatása van?
A kezelés során a fibroblaszt működést serkenti, így a szervezet kollagéntermelő folyamatai aktiválódnak, valamint a meglévő rostok rugalmasabbak lesznek.

Miért van erre szükség?
A már megjelenő bemélyedések arcunkon, lehetnek örökletesek is, de nem minden esetben.
Hiszen a szervezetünkben a kollagén rostok termelése mindannyiunknál csökken korunk előrehaladtával, ami azt jelenti, hogy a bőrünk elveszti elasztikusságát, rugalmasságát. Aminek a következménye, hogy a már megnyúlt bőr nehezen vagy egyáltalán nem tud regenerálódni.

Azonnali eredménnyel!
A kezelés hatására jól láthatóan feszesebb, rugalmasabb lesz a bőr, a laza megereszkedett bőrnek tartása lesz. 
Legfontosabb feladata, a sejtek vízmegtartásának szabályozása. 
Garantáltan gyönyörűen sima és feszes arcbőr, mellékhatások és fájdalom nélkül!