December 8. és 11. között különleges Akcióval Várunk.

3 alkalom 35′ perces LPG Lipomassage alakformáló kezelés 22.770,- Ft helyett 15.200,- Ft

Ha még nem jártál nálunk egy ingyenes állapotfelmérést kapsz ajándékba.

1 alkalom Lpg 35′ kezelés eredeti ára 7.590,-Ft, ezzel a kedvezménnyel most 1 kezelés árát spórolhatod meg.

Csak a megadott időpontban vásárolhatsz ekkora kedvezménnyel! Semmi más dolgod nincs , mint beugrani hozzánk vagy jelezni vásárlási szándékodat/online vásárláshoz.

Fontos információk:

Kérlek jelezd az alábbi telefonszámon +36301717985 , ha szeretnél élni a lehetőséggel, mert nem mindig vagyunk bent az üzletben.

Nyitva tartásunk reggel 8- 19 között Hétfőtől Péntekig bejelentkezés alapján.

Annyit vásárolsz belőle amennyit csak szeretnél.

A Karácsonyi kedvezményt, más kedvezménnyel nem vonhatod össze   ( a regisztrációs kedvezménnyel sem.)

Kedvezményes béreltet/ bérleteket  vásárolható ajándékba is ajándékutalvány formájában.

Minden bérletet mindig 6 hónapig tudsz felhasználni.

  • Törzsvendég kedvezmények

  • Ingyenes regisztáció akciókkal

  • Belváros szivében, könnyű elérhetöséggel

  • Bankártya - és szépkártya fizetési lehetőségekkel is

  • Pénzvisszafizetési garanciával

  • Ingyenes állapotfelmérés

  • Személyre szabott kezelések

  • 12 év szakmai tapasztalat

  • Természetes arc- és testkezelések

  • Bérletvásárlási kedvezmények

Lpg testkezelésnek több előnye is van: egyszerre több testtájad- és problémád is kezelhető és nem utolsósorban több pozitív hatást vált ki a szervezetedben. Az Lpg testkezelések teljesen egyénre szabottak, sajátos problémára is megoldást nyújthatnak. Lpg testkezelés területei lehetnek : has, hát, úszógumi, bricsesz, csípő, belső comb, külső comb, hátsó comb, elülső comb, térd felett és mellett is.

Formabontó 21.századi karcsúsítás és fogyasztás, akár – 5cm 1 hónap alatt. A kezelés megoldást nyújt a centiméterekben való fogyásra, karcsúsodásra, az alakod formálására, narancsbőröd halványítására és bőröd feszesítésére.

Már az első alkalommal 0,5 -2,0 cm körméretcsökkenést érhetsz el, mely a zsírsejtek “szétroppantása” által valósítható meg. Ez egy fájdalommentes, kék-lila foltokat Nem hátrahagyó, műtét nélküli kezelés sorozat. A sorozat formálja a testedet, fogyaszt, feszesít, kontúroz,erősíti a kötőszövetedet, kezeli és eltünteti a cellulitot, (narancsbőrödet), helyreállítja bőröd megereszkedését, javítja laza tónusát. Mindemellett javítja a vérkeringésed, nyirok keringésed és anyagcseréd.

Egy kezelés sorozat minimum 6 alkalom Lpg kezelésből áll, mely hetente 2X35 percet vesz igénybe, ami 3-4 hét alatt összesen 3.5 óra. Ezalatt akár 1 ruhaméret csökkenést, azaz -5cm körméretcsökkenést is elérhetsz. Ez a hatékonyság önmagáért beszél. Egymás utáni többszöri Lpg kezelés hatására zsírsejtjeid önmaguktól kezdik végezni a zsírbontást. Az Lpg testkezelés kényeztető alakformálás kötőszövetmasszázs ami a problémáidat, kötőszöveti jellemzőidet, bőröd állagát – narancsbőr – és egyéni, alkati tulajdonságaidat figyelembe véve alakítható!